Què és #InstaGreens?

#InstaGreens són trobades d’instagramers que se celebren a diferents indrets del territori, per posar en valor activitats regeneriatives i sostenibles que s’hi duen a terme.

La trobada consisteix principalment en una visita guiada de descoberta de l’espai i una activitat lúdica en grups reduits. L’activitat comença amb la benvinguda als participants i un refrigeri per agafar energies per la visita i taller posterior. El recorregut passarà pels espais més emblemàtics relacionats amb la temàtica, així els instagramers podran captar i difondre-ho a xarxes.

Per poder assistir a la trobada, cal haver omplert el formulari de pre-inscripció i haver rebut la confirmació de la plaça.

En cas de no poder assistir-hi, cal comunicar-ho amb 72h d’antelació, ja que les places són limitades.

COM FUNCIONA?

Cada concurs té una etiqueta oficial #InstaGreens i, addicionalment, s’utilitzaran #inCostaBrava o #inPyrenees i d’altres hashtags propis de l’esdeveniment.

Les imatges publicades a Instagram podran ser utilitzades tant per l’organitzador com pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb finalitats divulgatives.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona anunciarà totes les edicions d’Instagreens a través d’aquest portal i els diferents perfils que el Patronat de Turisme té a la xarxa.